TECHNOLIM KANCELÁRIE

Pre túto potravinársku firmu a jej majiteľa – vášnivého zberateľa bankoviek – sme navrhli kancelárie v štýle open space. Pôvodný priestor bol v podstate jedna veľká otvorená miestnosť, ktorú bolo treba rozdeliť do jednotlivých funkčných sekcií – kuchynka, kancelária riaditeľa, rokovací priestor a jednotlivé pracoviská. S ohľadom na jednotlivé sekcie sme navrhli aj sadrokartónové stropy, ktoré sme znížili v kuchyni a nad rokovacím priestorom sme použili drevené lamely s osvetlením.

Nábytky sme dali robiť na mieru v príjemných svetlých farbách, doplnené kontrastnou antracitovou. Vysoké skrine po strop poskytujú kopec úložného priestoru na všetky šanony a dokumenty a zároveň slúžia ako praktický deliaci prvok oddeľujúci priestor na rokovanie.

    Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy zákazníkov našej spoločnosti v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa § 20 ods. 3 cit. zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.

    Súvisiace projekty